Lage Vuursche

De Oude Smidse

Wonen in het groene hart.

Op één van de mooiste locaties van Nederland, in de nostalgische en pittoreske dorpskern van de Lage Vuursche, worden twee riante appartementen, een fantastisch geschakelde villa en een commerciële ruimte gerealiseerd in de voormalige “Smederij”. Er is gekozen om het complex ook zo te noemen te weten “De Oude Smidse”. De woningen zijn royaal, het perceel is royaal en de ligging is Koninklijk. De Lage Vuursche maakt onderdeel uit van de gemeente Baarn, die bij binnenkomst al meldt “Vorstelijk Baarn”. De tuin van “De Oude Smidse” wordt aan de achterzijde gescheiden door een groenstrook met ruiterpad van het perceel van Kasteel “Drakensteyn”, waar prinses Beatrix woont. Gezien de strenge beveiliging van de Lage Vuursche door de marechaussee, kan je niet veiliger wonen.

Eigen toegang

De villa en de appartementen liggen op één terrein met voor iedere woning een zelfstandige toegang vanaf de Dorpsstraat. Aan de achterzijde van het gebouw wordt – via een achterom – toegang verschaft naar de privé parkeergarages.

Fantastische ligging

De ligging van “De Oude Smidse is in alle opzichten fantastisch. Het gebouw ligt heerlijk rustig in het idyllische centrum van de Lage Vuursche met in de directe omgeving fiets-, wandel- en ruiterpaden. Op circa 10 minuten rijden liggen Baarn, Bilthoven, Hilversum en Laren. Binnen 15 minuten zijn Utrecht en Amersfoort bereikbaar en binnen een half uur ben je in Amsterdam. Kortom centraler kan je niet wonen!

Afspraak maken